Novi BOP za poreske obveznike sa Petrovaradina

Svi poreski obveznici sa teritorije Petrovaradina, dobili su nove pozive odobrenja za plaćanje (BOP) poreza i doprinosa.

Svi preduzetnici paušalci, poljoprivrednici, sveštenici i verski službenici, inostrani penzioneri i samostalni umetnici, mogu preuzeti obaveštenje o novododeljenom BOP-u na šalteru „Vaš poreznik“ u filijali Novi Sad 2, Bulevar Mihajla Pupina 14, od 8:30 do 14h.

Za prezimanje potrebna je lična karta, a ukoliko drugo lice preuzima obaveštenje, pored lične karte potrebno je i ovlašćenje.

One comment

  1. PROČITAJTE MOJE SVJEDOČANSTVO KAKO DA DOBIM ZAJAM IZ SKY ISKUSTVA
    TVRTKE.

    Moje ime je CAROLINE, samohrani sam roditelj, prije nego što je moj muž umro, ostavio nam je toliko dugova, bila sam toliko zbunjena i frustrirana kako platiti ogroman dug. Jednog dana dok sam prolazila internetom naišla sam na svjedočanstvo (sonia) o zajmu sky experience, pa sam se prijavila za kredit od 85.000 eura na 5 godina od strane tvrtke putem maila (contact@skyexperienceloan.com) ili (skyexperienceloan@gmail .com) Neka svijet zna što je učinjeno za mene, na moje najveće iznenađenje, u manje od 48 sati kredit mi je odobren uz kamatu od 2%. Sada sam podmirila dug svog muža i započela svoj život i posao. Upravo sam ispunio svoj zavjet. Dakle, ako želite bilo koju vrstu kredita od najmanje 2%, kontaktirajte SKY EXPERIENCE Kreditne TVRTKE. na njen email
    (contact@skyexperienceloan.com) ili (skyexperienceloan@gmail.com). posjetite njezinu web stranicu http://www.skyexperienceloan.com

    ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *