Vebinar: Korak po korak do uspešnih frilens prijava/ Шаг за шагом к успешным приложениям для фрилансеров

Frilenseri, vreme leti brže od roka za poresku prijavu! Već je istekla polovina roka za prijavu i plaćanje poreskih obaveza za prihode ostvarene u drugom kvartalu (i za one koji su čekali portal rok za prijavu obaveza iz I kvartala). Uz to, potrebno je da se registrujete i podnesete prijavu na CROSO kako biste stekli zdravstveno osiguranje.

Znamo kako se osećate kada se prvi put susrećete sa administrativnim portalom- frilenseri.purs.gov.rs i CROSO. Nesigurnost da li je sve ispravno urađeno, stalno vraćanje nazad i proveravanje stvari stotinu puta.

Da bismo zajedno prevazišli ovu nesigurnost, došli smo na ideju da zajedno prođemo korak po korak kroz proceduru podnošenja poreske obaveze, zatim proceduru registracije na CROSO i overavanje zdravstvene knjižice. Tim povodom odlučili smo da organizujemo vebinar.  

Vebinar će biti održan u online formatu 19. jula 2023. godine u 18h.  Da biste dobili link za pristup vebinaru, potrebno je da se prijavite.

Фрилансеры, время летит быстрее срока подачи налоговой декларации! Уже прошла половина срока подачи и оплаты налоговых обязательств за доходы, полученные во втором квартале (и для тех, кто ждал портала срока подачи обязательств из I квартала). Кроме того, вам необходимо зарегистрироваться и подать заявление в CROSO для получения медицинской страховки.

Мы знаем, как вы себя чувствуете, когда впервые сталкиваетесь с административным порталом frilenseri.purs.gov.rs и CROSO. Неуверенность, правильно ли все сделано, постоянное возвращение и проверка вещей сто раз.

Чтобы вместе преодолеть это чувство неуверенности, мы пришли к мысли провести вместе шаг за шагом процедуру подачи налоговых обязательств, а также процедуру, регистрации в CROSO и получения медицинского страхового полиса, присоединяйтесь к нам на вебинаре.

Вебинар будет проводиться в онлайн-формате 19 июля 2023 года в 18:00. Чтобы получить ссылку для доступа к вебинару, необходимо зарегистрироваться.

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *