APR šalteri ponovo otvoreni

Agencija za privredne registre od ponedeljka, 11. maja ponovo će raditi sa strankama, od 9 do 15 časova. Šalteri APR-a će ponovo biti otvoreni, a pored njih i šalteri Pošte koji su i ranije radili u sklopu APR-a. 

Arhiva Agencije, gde se izdaju potvrde, kopije dokumenata i prepisi rešenja, takođe kreće sa radom od ponedeljka. Osim pomenutog, i info pult će biti otvoren.

Broj ljudi koji može da bude unutar prostora biće ograničen i organizovan u skladu sa preventivnim merama. 

Takođe, mogu se i dalje slati  Registracione prijave, zahtevi i dokumentacija, u papirnoj formi putem pošte na adresu APR-a u Beogradu (Brankova 25), ili na adresu najbliže organizacione jedinice Agencije.

Kako bi se izbegle veće gužve, pravna pomoć nastavlja da se pruža elektronskim putem. Sva pitanja možete nastaviti da upućujete putem mejla ili telefona.

Za sva pitanja možete se obratiti:

 • Info centru (telefon: 011 20 23 350, email: info@apr.gov.rs )
 • Servis desku (telefon: 011 20 20 293, email: sd@apr.gov.rs ) za tehnička pitanja u vezi korišćenja eServisa i rada aplikacija u IT sistemu APR-a  

3 comments

  1. Draga Gago,
   Slazemo se 🙂 Sve usluge koje APR pruza elektronskim putem ostaju moguce i sada, kao i predaja zahteva putem poste.

 1. Pročitajte moje svedočenje

  Moje ime je Lisa
  . Zivim u Hrvatskoj, drzavljanka sam srbije i danas sam sretna zena i rekla sam sebi da cu svaki zajmodavac koji izbavi moju porodicu iz nase sirote situacije uputiti na njega svaku osobu koja trazi kredit, on dao mi je sreću meni i mojoj porodici, trebao mi je zajam od 60.000 eura da počnem život ispočetka pošto sam samohrana majka sa 3 djece upoznala sam ovog poštenog i BOGA strahovitog čovjeka zajmodavca koji mi je pomogao sa zajmom od 60.000 eura, on je BOŽI Čovjek, ako ti treba kredit i vratićeš kredit javi mu se reci mu da je to gospođa Katica koja te upućuje na njega. kontaktirajte menadžera SKY Experience zajma Mr.A .S .Austin,
  putem e-pošte: ( contact@skyexperienceloan.com ) ili se prijavite na njihovoj web stranici https://skyexperienceloan.com ( skyexperienceloan@gmail.com)

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *