Da li naplaćujete svoje usluge platnim karticama?

Da li znate da 20-30% ukupnog prometa čine tansakcije putem kartica?

Da kartice postaju važno platno sredstvo govori i prošlogodišnje istraživanje po kojem 67% građana koristi karticu barem jednom nedeljno. A da li vi imate mogućnost da naplatite svoju uslugu karticom?

Sprovodimo istraživanje o načinu i upotrebi platnih kartica za naplatu usluga u svakodnevnom poslovanju. Bez obzira da li koristite POS terminale ili ne, značilo bi nam ukoliko biste izdvojili 2 minuta vašeg vremena da odgovorite na pitanja u našoj anketi. 

Ako želite da doprinesete našem istraživanju kliknite ovde.

Anketa je anonimna i vaši podaci se neće zloupotrebiti.

One comment

  1. Pročitajte moje svedočenje

    Moje ime je Lisa
    . Zivim u Hrvatskoj, drzavljanka sam srbije i danas sam sretna zena i rekla sam sebi da cu svaki zajmodavac koji izbavi moju porodicu iz nase sirote situacije uputiti na njega svaku osobu koja trazi kredit, on dao mi je sreću meni i mojoj porodici, trebao mi je zajam od 60.000 eura da počnem život ispočetka pošto sam samohrana majka sa 3 djece upoznala sam ovog poštenog i BOGA strahovitog čovjeka zajmodavca koji mi je pomogao sa zajmom od 60.000 eura, on je BOŽI Čovjek, ako ti treba kredit i vratićeš kredit javi mu se reci mu da je to gospođa Katica koja te upućuje na njega. kontaktirajte menadžera SKY Experience zajma Mr.A .S .Austin,
    putem e-pošte: ( contact@skyexperienceloan.com ) ili se prijavite na njihovoj web stranici https://skyexperienceloan.com ( skyexperienceloan@gmail.com)

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *