Virtuelna kancelarija u vašem džepu

Sklopili smo novo partnerstvo kako bismo vam olakšali poslovanje! Ovog puta naši partneri stižu pravo iz Banja Luke. 🙂

Nova Virtuo aplikacija sada vam omogućava da imate svoju virtuelnu adresu na svom telefonu. Radite bez brige sa bilo kog mesta, dok mi vodimo računa o vašoj kancelariji.

Uz Virtuo dobijate poslovnu adresu, blizu centa grada, na koju će bezbedno moći da stigne svaka pošiljka. Sve što je važno za vaše poslovanje, pismo, poruka i dokumentacija stižu na vaš telefon.

Pored svega možete uštedeti, jer smo za Beograd spremili specijalnu promotivnu cenu do kraja godine. 

Sve što vam treba sada je na jednom mestu. Čekamo vas!

One comment

  1. Pročitajte moje svedočenje

    Moje ime je Lisa
    . Zivim u Hrvatskoj, drzavljanka sam srbije i danas sam sretna zena i rekla sam sebi da cu svaki zajmodavac koji izbavi moju porodicu iz nase sirote situacije uputiti na njega svaku osobu koja trazi kredit, on dao mi je sreću meni i mojoj porodici, trebao mi je zajam od 60.000 eura da počnem život ispočetka pošto sam samohrana majka sa 3 djece upoznala sam ovog poštenog i BOGA strahovitog čovjeka zajmodavca koji mi je pomogao sa zajmom od 60.000 eura, on je BOŽI Čovjek, ako ti treba kredit i vratićeš kredit javi mu se reci mu da je to gospođa Katica koja te upućuje na njega. kontaktirajte menadžera SKY Experience zajma Mr.A .S .Austin,
    putem e-pošte: ( contact@skyexperienceloan.com ) ili se prijavite na njihovoj web stranici https://skyexperienceloan.com ( skyexperienceloan@gmail.com)

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *