NOVA USLUGA! Pausal.rs proverava tvoja dugovanja

Budi medju prvih 10, prijavi se i osvoji nasu novu uslugu gratis

Pausal.rs uvodi novu uslugu: umesto tebe analiziramo tvoju kompletnu poresku situaciju i obaveštavamo te da li imaš dugovanja.

Koliko puta ti se desilo da zaboraviš da uplatiš obaveze na vreme, i da ti se obračunavaju kamate za koje i ne znaš da postoje? Zato – Angažuj Pausal tim i zaustavi dugovanja pre nego što postanu problem!

Šta ti nudi Pausal.rs NOVA USLUGA? 

Šta ti nudi Pausal.rs NOVA USLUGA? 

Kroz analizu stanja pregledavamo tvoje kompletno poslovanje i proveravamo da li imaš dugovanja ili si možda u pretplati po osnovu:

  • POREZA
  • DOPRINOSA ZA OBAVEZNO SOCIJALNO OSIGURANJE
  • EKO TAKSE

Ne moraš da se javljaš Poreskoj upravi i Lokalnoj poreskoj administraciji i da samostalno tumačiš preseke stanja – mi ćemo to uraditi umesto tebe. 

Ukoliko postoji neko dugovanje objasnićemo ti zašto i kako je nastalo i kreiraćemo naloge za prenos sa QR kodom, da se ne mučiš. 🙂  Ako si štreber i imaš sve obaveze izmirene, javićemo ti da ne moraš da brineš 🙂

Koja je cena NOVE USLUGE?

Kao i uvek, nudimo povoljniju cenu aktivnim korisnicima Pausal aplikacije, kojima je analiza kompletnog stanja dostupna za 2500 RSD. Cena za ostale je 4300 RSD.

Pažnja, pažnja! Ako proverimo analiziramo tvoje stanje i nemaš dugovanja, nagrađujemo te jednom besplatnom analizom stanja! Javi nam se kada ti bude potrebna analiza i nagrada te čeka. 

Kako do NOVE USLUGE?

Prijavi se za analizu stanja putem ove forme i budi među prvih 10 koji će je probati besplatno! Naravno, ako više voliš da komuniciraš sa našim timom, piši na office@pausal.rs i dogovori se sve sa njima 🙂 

Kome je namenjena usluga analize stanja?

Ova usluga je “prva pomoć” za sve situacije kada moraš da budeš siguran da nemaš dugovanja po osnovu poreza i doprinosa. Na primer kad ti je potrebno uverenje radi overe zdravstvene kartice, zatvaranja preduzetničke “agencije” i sl.

Isto tako je možeš koristiti povremeno, par puta godišnje, da proveriš da li su sve tvoje obaveze izmirene, i sigurno posluješ. 

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *