NOVA USLUGA! Pausal.rs proverava tvoja dugovanja

Pausal.rs uvodi novu uslugu: umesto tebe analiziramo tvoju kompletnu poresku situaciju i obaveštavamo te da li imaš dugovanja.

Koliko puta ti se desilo da zaboraviš da uplatiš obaveze na vreme, i da ti se obračunavaju kamate za koje i ne znaš da postoje? Zato – Angažuj Pausal tim i zaustavi dugovanja pre nego što postanu problem!

Šta ti nudi Pausal.rs NOVA USLUGA? 

Šta ti nudi Pausal.rs NOVA USLUGA? 

Kroz analizu stanja pregledavamo tvoje kompletno poslovanje i proveravamo da li imaš dugovanja ili si možda u pretplati po osnovu:

  • POREZA
  • DOPRINOSA ZA OBAVEZNO SOCIJALNO OSIGURANJE
  • EKO TAKSE

Ne moraš da se javljaš Poreskoj upravi i Lokalnoj poreskoj administraciji i da samostalno tumačiš preseke stanja – mi ćemo to uraditi umesto tebe. 

Ukoliko postoji neko dugovanje objasnićemo ti zašto i kako je nastalo i kreiraćemo naloge za prenos sa QR kodom, da se ne mučiš. 🙂  Ako si štreber i imaš sve obaveze izmirene, javićemo ti da ne moraš da brineš 🙂

Koja je cena NOVE USLUGE?

Kao i uvek, nudimo povoljniju cenu aktivnim korisnicima Pausal aplikacije, kojima je analiza kompletnog stanja dostupna za 2500 RSD. Cena za ostale je 4300 RSD.

Pažnja, pažnja! Ako proverimo analiziramo tvoje stanje i nemaš dugovanja, nagrađujemo te jednom besplatnom analizom stanja! Javi nam se kada ti bude potrebna analiza i nagrada te čeka. 

Kako do NOVE USLUGE?

Prijavi se na Pausal.rs i naruči uslugu. U meniju sa leve strane izaberi Pausal usluge, zatim odaberi uslugu Kompletna analiza stanja. Prati dalje korake i izvrši plaćanje. Naš tim će brzo uzeti tvoj zahtev u obradu.  Instrukcije za naručivanje usluge možeš videti ovde

Kome je namenjena usluga analize stanja?

Ova usluga je “prva pomoć” za sve situacije kada moraš da budeš siguran da nemaš dugovanja po osnovu poreza i doprinosa. Na primer kad ti je potrebno uverenje radi overe zdravstvene kartice, zatvaranja preduzetničke “agencije” i sl.

Isto tako je možeš koristiti povremeno, par puta godišnje, da proveriš da li su sve tvoje obaveze izmirene, i sigurno posluješ. 

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *