Novine u Pausal app: Novi šablon faktura i olakšan prenos ovlašćenja za poreske prijave!

Osvežili smo Pausal aplikaciju novim dodacima! Sada imaš još jedan šablon za  izgled faktura i opciju za prenos ovlašćenja za poreske prijave direktno iz aplikacije. Zaviri u novine koje te očekuju 🙂

Biraj izgled svojih faktura

Dodali smo još jedan šablon za fakture – sada su ti na raspolaganju tri različita šablona: Plain, Business i InvoicePro. Izaberi izgled koji ti se više dopada u delu “Moja agencija → Izgled fakture” i dopuni ga svojim logoom. Ako se predomisliš možeš da ga promeniš u svakom trenutku. Ono što je važno: za koji god šablon da se opredeliš imaš kompletan poslovni dokument koji sadrži sve zakonski obavezne elemente u roku od par minuta 🙂

Prenesi nam poresko ovlašćenje direktno iz aplikacije

Znamo da ti je nekada potrebna pomoć oko knjigovodstvenih stvari ili nekih drugih zakonskih obaveza. Zato smo mi tu da ti pomognemo.

Umesto tebe možemo da: podnesemo poresku prijavu, prijavu za eko taksu, proverimo stanje, tražimo preknjižavanje ili povraćaj pogrešno uplaćenih sredstava itd. Ali nam je za to potrebno ovlašćenje.


Dovoljno je da odeš u deo “Moja agencija → Prenos ovlašćenja” i klikneš na “Prenesi ovlašćenje”. Kompletno uputstvo korak po korak na tvom izabranom jeziku ti stiže imejlom na adresu s kojom sa kojom je registrovan nalog na aplikaciji.

U slučaju da si nam već preneo/la ovlašćenje pojaviće se odgovarajuće obaveštenje u aplikaciji. Dovoljno je da nam jednom preneseš ovlašćenje i nije potrebno ponavljati postupak za svaku novu uslugu.

Kroz svaku, čak i najmanju izmenu u aplikaciji nastojimo da ti pružimo sve što je neophodno za lako vođenje tvoje paušalne agencije. Pausal app se stalno menja i unapređuje kako bi pratila potrebe paušalaca 😎

💜Ako još nisi probao/la Pausal app i ne znaš da li bi ti olakšala poslovanje, napravi nalog i koristi je besplatno prvih 15 dana na moj.pausal.rs.

Da li su ti promakli ovi noviteti?
Nove funkcionalnosti u Pausal app

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *