Uskoro notifikacije o primljenom poreskom rešenju

Preduzetnici paušalci svoja rešenja za 2020. godinu uveliko mogu da preuzmu sa portala ePorezi, što je učinilo njih 60%, kako prenosi RTS.

Međutim, rešenja ne stižu na e-mail adresu, kao što su mnogi očekivali, već je neophodno da se pruzmu sa portala ePorezi. Nedostatak, koji je primetila i Poreska uprava, je taj što ne postoje obaveštenja o pristiglom rešenju, već je neophodno samostalno proveravati poresko sanduče.

Poreska uprava intenzivno radi na uspostavljanju notifikacije, odnosno dostavljanja obaveštenja putem SMS-a ili mejlom, svim obveznicima da je Poreska uprava dostavila neki akt u poresko sanduče.

kaže Načelnik Sektora za kontrolu Poreske uprave Dragan Agatunović.

Poreska rešenja se više neće donositi u papirnom obliku, zbog čega poreska uprava apeluje na preduzetnike da nabave elektronske sertifikate kako bi mogli da pristupe portalu.

Ukoliko još niste, pogledajte kako možete da preuzmete svoje poresko rešenje.

One comment

  1. PROČITAJTE MOJE SVJEDOČANSTVO KAKO DA DOBIM ZAJAM IZ SKY ISKUSTVA
    TVRTKE.

    Moje ime je CAROLINE, samohrani sam roditelj, prije nego što je moj muž umro, ostavio nam je toliko dugova, bila sam toliko zbunjena i frustrirana kako platiti ogroman dug. Jednog dana dok sam prolazila internetom naišla sam na svjedočanstvo (sonia) o zajmu sky experience, pa sam se prijavila za kredit od 85.000 eura na 5 godina od strane tvrtke putem maila (contact@skyexperienceloan.com) ili (skyexperienceloan@gmail .com) Neka svijet zna što je učinjeno za mene, na moje najveće iznenađenje, u manje od 48 sati kredit mi je odobren uz kamatu od 2%. Sada sam podmirila dug svog muža i započela svoj život i posao. Upravo sam ispunio svoj zavjet. Dakle, ako želite bilo koju vrstu kredita od najmanje 2%, kontaktirajte SKY EXPERIENCE Kreditne TVRTKE. na njen email
    (contact@skyexperienceloan.com) ili (skyexperienceloan@gmail.com). posjetite njezinu web stranicu http://www.skyexperienceloan.com

    ————————————————————

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *