Vaš Paušal u knjizi četvrte industrijske revolucije

Još prošle godine dobili smo mail obaveštenje od Fakulteta organizacionih nauka da su tekstovi koje pišemo na našem blogu citirani u udžbeniku Poslovno pravo u digitalnom dobu. Da budemo iskreni, obradovali smo se ovoj informaciji, ali naivno smo shvatili njen značaj. Konačno, došao je dan da odemo na promociju udžbenika. Promocija je održana 21. juna 2022. godine na Fakultetu organizacionih nauka. 

Autori udžbenika su docent Đorđe Krivokapić i saradnica u nastavi Andrea Nikolić. Kreatori udžbenika na jedan potpuno inovativan način distribuiraju sadržaj. Inovativnom pristupu dodaju veliki broj praktičnih saveta koje prilagođavaju trendovima i jeziku današnje publike. Verujemo da do sada niste imali prilike da se u Srbiji srećete sa knjigom koja ima QR kodove i koja vas na taj način usmerava na koristan sadržaj o određenoj temi na internetu. 

Upravo zato, izrazito nam je zadovoljstvo što je Pausal, i sam rezultat ideje i inovacije koja sve više postaje karakteristika našeg društva, prepoznat kao kompetentan akter čiji će se tekstovi naći u udžbeniku koji je namenjen studentima osnovnih studija na FON- u. 

Toplo preporučujemo svima da se raspitaju o udžbeniku i kroz interaktivni pristup praćena i edukacije budu uvek u skladu sa aktuelnim temama iz oblasti poslovnog prava. 


Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *