Digitalna zajednica očekuje javnu raspravu

Nakon prvobitnog objavljvanja predloga izmena zakona o porezu na dohodak građana, oformljena je grupa građana koja je želela da iznese stav IT zajednice i da svoje predloge za izmene zakona. U toku su logističke i pravne pripreme za registrovanje Digitalne zajednice kao neprofitnog i nevladinog udruženja građana, a kako navode u svom prvom saopštenju:

Smatramo da možemo da damo neophodne informacije o tome šta predložene izmene Zakona znače za različite kategorije preduzetnika i na taj način doprinesemo prilagođavanju predloženih mera realnom stanju u industriji, ne odstupajući od postavljenog dugoročnog cilja Digitalne zajednice, a to je – nesmetani dalji razvoj digitalne industrije u Srbiji.

Digitalna zajednica okupila je više od 600 potpisnika specifikacije, kojima je cilj formiranje koncenzusa među stručnom zajednicom, kako bi se konstruktivnim predlozima učestvovalo u reformi poreskog sistema.

Celo saopštenje možete pročitati ovde, a možete im se pridružiti i svoje mišljenje izneti na Slack kanalu Digitalne zajednice.

One comment

 1. Zdravo, ovo je da obavijestim širu javnost da je posudba iskustva raja, a
  Privatni davalac kredita otvorio je finansijsku priliku svima
  Oni kojima je potrebna bilo kakva finansijska pomoć. 5000 eura za 100,00 eura nas
  Obezbijedite kredite sa kamatom od 2% za pojedince, kompanije i kompanije
  Na jasan i razumljiv način. Kontaktirajte nas danas
  e-mail a (contact@skyexperienceloan.com) ili (skyexperienceloan@gmail.com) Posjetite njihovu web stranicu https://skyexperienceloan.com

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *