Elektornska poreska uverenja sada bez naknade

Poreska uprava objavila je da se izmenama Zakona o republičkim administrativnim taksama, počev od 14.12.2019. godine, ne plaća taksa za izdavanje poreskih rešenja elektronskim putem.

Od 01.03.2019. godine, putem portala ePorezi omogućeno je elektronski podneti zahtev i dobiti uverenje o izmirenim poreskim obavezama. Za pristup portalu potreban je elektronski sertifikat, a obveznici koji ga ne poseduju mogu ovlastiti drugo lice za upotrebu servisa.

Ukoliko se zahtev za uverenje podnosi u papirnoj formi preko pisarnice Poreske uprave, plaća se taksa u iznosu od 640,00 dinara.

Ukoliko ne posedujete elektronski sertifikat, Pausal tim vam može pomoći. Slobodno nam pišite na office@pausal.rs.

One comment

  1. PROČITAJTE MOJE SVJEDOČANSTVO KAKO DA DOBIM ZAJAM IZ SKY ISKUSTVA
    TVRTKE.

    Moje ime je CAROLINE, samohrani sam roditelj, prije nego što je moj muž umro, ostavio nam je toliko dugova, bila sam toliko zbunjena i frustrirana kako platiti ogroman dug. Jednog dana dok sam prolazila internetom naišla sam na svjedočanstvo (sonia) o zajmu sky experience, pa sam se prijavila za kredit od 85.000 eura na 5 godina od strane tvrtke putem maila (contact@skyexperienceloan.com) ili (skyexperienceloan@gmail .com) Neka svijet zna što je učinjeno za mene, na moje najveće iznenađenje, u manje od 48 sati kredit mi je odobren uz kamatu od 2%. Sada sam podmirila dug svog muža i započela svoj život i posao. Upravo sam ispunio svoj zavjet. Dakle, ako želite bilo koju vrstu kredita od najmanje 2%, kontaktirajte SKY EXPERIENCE Kreditne TVRTKE. na njen email
    (contact@skyexperienceloan.com) ili (skyexperienceloan@gmail.com). posjetite njezinu web stranicu http://www.skyexperienceloan.com

    …………………………………………………..

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *