Doneta odluka o minimalnoj ceni rada za 2022. godinu

Na sednici Vlade Srbije usvojena odluka o minimalnoj ceni rada za 2022. godinu.

Kako je navedeno u saopštenju ona će iznositi 201,22 dinara po satu (neto), što je povećanje od 9,4%.

Prema tome, neto iznos minimalne mesečne zarade u 2022. godini biće u proseku oko 35.000 dinara (u zavisnosti od broja sati).

Kako je Ministar finansija najavio, očekuju se olakšice za poslodavce u vidu povećanja neoporezivog iznosa zarade na 19.300 dinara, dok bi doprinos za PIO trebalo da se smanji za 0,5%.

One comment

  1. Pročitajte moje svedočenje

    Moje ime je Lisa
    . Zivim u Hrvatskoj, drzavljanka sam srbije i danas sam sretna zena i rekla sam sebi da cu svaki zajmodavac koji izbavi moju porodicu iz nase sirote situacije uputiti na njega svaku osobu koja trazi kredit, on dao mi je sreću meni i mojoj porodici, trebao mi je zajam od 60.000 eura da počnem život ispočetka pošto sam samohrana majka sa 3 djece upoznala sam ovog poštenog i BOGA strahovitog čovjeka zajmodavca koji mi je pomogao sa zajmom od 60.000 eura, on je BOŽI Čovjek, ako ti treba kredit i vratićeš kredit javi mu se reci mu da je to gospođa Katica koja te upućuje na njega. kontaktirajte menadžera SKY Experience zajma Mr.A .S .Austin,
    putem e-pošte: ( contact@skyexperienceloan.com ) ili se prijavite na njihovoj web stranici https://skyexperienceloan.com ( skyexperienceloan@gmail.com)

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *