Pokušaji prevare – upis u bazu firmi

Već nekoliko puta su se privrednici u Srbiji susretali sa pozivima za upis u poslovne baze, za šta se od njih traži uplata od 4.000 dinara. Sa ovakvim ponudama najčešće se susreću novoregistrovani privredni subjekti.

Pisma na prvi pogled mogu izgledati kao da su upućena od strane Agencije za privredne registre. Osim toga dobija se već pripremljena uplatnica sa popunjenim podacima što navodi na pomisao da je uplata obavezujuća. Iz ovih razloga mnogi privrednici i izvrše uplatu.

I ranije je bilo ovakvih pokušaja prevare kada su ponude slali iz Privrednog registra, dok su sada aktuelne ponude od Poslovne baze Srbije.

Skrećemo pažnju da APR ne šalje samoinicijativne pozive, već se sve radi po zahtevu, odnosno da ovakve ponude nisu ni na koji način obavezujuće.

One comment

  1. Pročitajte moje svedočenje

    Moje ime je Lisa
    . Zivim u Hrvatskoj, drzavljanka sam srbije i danas sam sretna zena i rekla sam sebi da cu svaki zajmodavac koji izbavi moju porodicu iz nase sirote situacije uputiti na njega svaku osobu koja trazi kredit, on dao mi je sreću meni i mojoj porodici, trebao mi je zajam od 60.000 eura da počnem život ispočetka pošto sam samohrana majka sa 3 djece upoznala sam ovog poštenog i BOGA strahovitog čovjeka zajmodavca koji mi je pomogao sa zajmom od 60.000 eura, on je BOŽI Čovjek, ako ti treba kredit i vratićeš kredit javi mu se reci mu da je to gospođa Katica koja te upućuje na njega. kontaktirajte menadžera SKY Experience zajma Mr.A .S .Austin,
    putem e-pošte: ( contact@skyexperienceloan.com ) ili se prijavite na njihovoj web stranici https://skyexperienceloan.com ( skyexperienceloan@gmail.com)

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *