Produžen rok za prijavu na program „Moja prva plata“

Na sajtu programa „Moja prva plata“ objavljeno je obaveštenje da je rok za prijavu poslodavaca produžen do 23. septembra.

Rok za prijavu poslodavaca produžen je do 23. septembra do 23.59. Zahtevi poslodavaca koji su navedeni u Uputstvu za poslodavce, tačka 2.2, Poslodavac koji nije registrovan u Agenciji za privredne registre (APR), mogu se slati do 23. septembra do 12 časova na mpp@ite.gov.rs. Svi zahtevi koji stignu kasnije ili budu isporučeni preko nekog drugog mejla podrške neće biti uzeti u razmatranje.

navodi se na sajtu programa.

Podsetimo prijave kandidata za pozicije biće otvorene tokom celog oktobra, dok će se tokom novembra, vršiti selekcija, povezivanje kandidata i poslodavaca i potpisivanje ugovora.

101 comments

  1. Pročitajte moje svedočenje

    Moje ime je Lisa
    . Zivim u Hrvatskoj, drzavljanka sam srbije i danas sam sretna zena i rekla sam sebi da cu svaki zajmodavac koji izbavi moju porodicu iz nase sirote situacije uputiti na njega svaku osobu koja trazi kredit, on dao mi je sreću meni i mojoj porodici, trebao mi je zajam od 60.000 eura da počnem život ispočetka pošto sam samohrana majka sa 3 djece upoznala sam ovog poštenog i BOGA strahovitog čovjeka zajmodavca koji mi je pomogao sa zajmom od 60.000 eura, on je BOŽI Čovjek, ako ti treba kredit i vratićeš kredit javi mu se reci mu da je to gospođa Katica koja te upućuje na njega. kontaktirajte menadžera SKY Experience zajma Mr.A .S .Austin,
    putem e-pošte: ( contact@skyexperienceloan.com ) ili se prijavite na njihovoj web stranici https://skyexperienceloan.com ( skyexperienceloan@gmail.com)

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *