Webinar: Upoznaj se sa fiskalnim merama

Nove ekonomske mere vlade su usvojene, približava se rok za prijavljivanje kvalifikovanih radnika i vanredno je stanje! Znamo koliko je trenutna situacija teška za vaše poslovanje, zato organizujemo webinar sa fokusom na ovim temama.

Priključite nam se u utorak 21.04.2020., u 17:30h na webinaru koji smo ogranizovali zajedno sa:

Na ovom webinaru potrudićemo se da vam odgovorimo na sva pitanja koja mogu biti važna za vaše dalje poslovanje. Spremni smo za vaša pitanja o prijavi na nove ekonomske mere i njihovom korišćenju, apliciranju za kredite, testu samostalnosti, kao i ostalim aktuelnim temama!

Prijavu možete izvršiti ovde.

Pročitajte i: Q&A Webinar

Ako želite da vidite odgovore na pitanja koja smo dobili tokom webinara.

8 comments

 1. Postovani,
  Molim Vas da mi tacno precizirate koje korake treba da preduzmem da bih se prijavila za ekonomsku pomoc Vlade Srbije, s’obzirom da pausalno placam porez i imam racun kod jedne banke. Hvala

  1. Draga Katarina,
   Detalje iz Uredbe možete naći u jednom od naših drugih tekstova, a takođe ukoliko se uključite na webinar, možete čuti sve o ovim merama kao i dobiti odgovore na vaša pitanja.
   Pozdrav!

 2. Vlasnik sam firme koja posluje kao pausalac i ne podnosim nikakvu prijavu imam racun u jednoj banci da li se prijavljujem ili automatski to neko vidi.da li se prijavljujem i kako

  1. Dragi Željko,
   Ukoliko ispunjavate uslove, u vašem slučaju prijava je automatska, nije potrebno bilo šta da uradite.
   Pozdrav,

 3. Paušalac sam, nemam radnike. Kada stignu pare na namenski račun, pošto nemam lični tekući račun, kako da ta sredstva podignem ili da ih prenesem na osnovni račun preduzetničke radnje.

  Unapred zahvaljujem

  1. Dragi Stevane,
   Najavljeno je da sa namenskog računa neće biti moguće podizanje gotovine i da će moći da se isplaćuje samo direktno zaposlenim, odnosno vlasniku preduzetničke radnje. Naše mišljenje je da ćete morati da otvorite lični račun kako bi preneli ova sredstva, ali još uvek nisu izašle sve informacije kako će biti moguće da se prenosi vrše.
   Pozdrav

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

20 − 4 =