Fond za razvoj Republike Srbije je doneo odluku o mirovanju obaveza

Republički Fond za razvoj odobrio je korisnicima kredita, mirovanje dospelih obaveza do 30.09.2020. godine. 

Odlaganje obaveza važi za sve korisnike kredita Fonda, koji su u redovnoj otplati, kao i za one kojima rate dospevaju u 2020 godini. Oni koji ne žele da koriste mirovanje dospelih obaveza moraju da dostave izjavu o redovnom obračunu anuiteta na email moratorijum@fondzarazvoj.rs, najkasnije do 15.04.2020. godine.

Onim korisnicima kojima je kredit obezbeđen garancijom banke, a poslednji anuitet im dospeva u periodu mirovanja (do 30.09.2020. godine), dospeće se pomera na 31.12.2020. godine, ukoliko obezbede produženje roka važenja garancije do 31.01.2021. godine. Fond za razvoj novi aneks mora primiti najkasnije 15 dana pre datuma dospeća garancije. 

One comment

  1. Pročitajte moje svedočenje

    Moje ime je Lisa
    . Zivim u Hrvatskoj, drzavljanka sam srbije i danas sam sretna zena i rekla sam sebi da cu svaki zajmodavac koji izbavi moju porodicu iz nase sirote situacije uputiti na njega svaku osobu koja trazi kredit, on dao mi je sreću meni i mojoj porodici, trebao mi je zajam od 60.000 eura da počnem život ispočetka pošto sam samohrana majka sa 3 djece upoznala sam ovog poštenog i BOGA strahovitog čovjeka zajmodavca koji mi je pomogao sa zajmom od 60.000 eura, on je BOŽI Čovjek, ako ti treba kredit i vratićeš kredit javi mu se reci mu da je to gospođa Katica koja te upućuje na njega. kontaktirajte menadžera SKY Experience zajma Mr.A .S .Austin,
    putem e-pošte: ( contact@skyexperienceloan.com ) ili se prijavite na njihovoj web stranici https://skyexperienceloan.com ( skyexperienceloan@gmail.com)

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *