Recite svoje mišljenje o testu samostalnosti

Edit 24.11.2022: Novo u ponudi! Aplikacija Digitalni test samostalnosti – prvi online alat u Republici Srbiji koji na jednostavan, lako razumljiv i sveobuhvatan način olakšava testiranje statusa tvoje samostalnosti.  Budi samostalan i siguran.

Da polemika oko uvođenja testa samostalnosti ne jenjava, pokazuje činjenica da svaki dan možete pročitati gomilu različitih komentara na različitim mestima. Kako bismo bili konstruktivni u iznošenju ideja izvojili smo grupe u kojima možete dati predloge i svoj ugao ugao posmatranja na izmene koje nas očekuju.

Udruženje Paušalaca Srbije – Linkedin grupa koja okuplja paušalce i u kojoj možete izneti svoje mišljenje kako bi se oformile ideje i stavovi zajednice.

Digital Step – Facebook grupa u kojoj se vodi diskusija o tekućim pitanjima u IT industriji u Srbiji, a u kojoj se razmenjuju i mišljenja o aktuelnoj temi.

Novi podsticaji za IT – Facebook grupa otvorena za diskusije o tome kakve vrste podsticaja mogu da se osmisle i sprovedu za nastavljanje brzog razvoja srpske IT industrije, koju je pokrenula ekipa iz Startit-a.

FT1P – paušalno oporezivanje – Još jedno mesto na kojem možete komentarisati i deliti sve novosti vezane za izmene zakona, a koje utiču na paušalno oporezivanje.

Pored ovih grupa u kojima možete ostati u toku sa novostima vezanim za ovu temu, Startit je najavio seriju događaja na kojima će se voditi razgovori o promenama koje nas očekuju. Prvi od ovih događaja sa temom: „Ko i kako (treba da) zastupa interese IT industrije?“ možete pratiti putem livestream-a 01.10.2019. od 19:30.

Kao i do sada trudićemo se da obaveštavamo o svim dešavanjima i novostima, kao i da zajedno s vama, ukažemo na sve prednosti i mane koje mogu doneti najavljene izmene.

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *