Test samostalnosti – tumačenje uputstva

Edit 24.11.2022: Novo u ponudi! Aplikacija Digitalni test samostalnosti – prvi online alat u Republici Srbiji koji na jednostavan, lako razumljiv i sveobuhvatan način olakšava testiranje statusa tvoje samostalnosti.  Budi samostalan i siguran.

Poreska uprava je objavila uputstvo za tumačenje testa samostalnosti, a mi smo napravili njegov sažetak. Ipak kako i dalje postoje određene nejasnoće, rešili smo da probamo da priđemo ovoj temi na malo drugačiji način. Zato smo u našim prostorijama ugostili osobe za koje smatramo da vam mogu pomoći da bolje razumete uputstvo.

Na ovom snimku , kroz sve kriterijume testa samostalnosti i bliska pitanja vode vas:

  • Nikola M. Jovanović je rukovodilac odeljenja za poresko savetovanje u Confida Consulting doo Beograd. U svakodnevnom radu Nikola savetuje domaće i multinacionalne kompanije u vezi sa optimalnom primenom poreskih propisa, međunarodnim i domaćim poreskim planiranjem, rešavanjem lokalnih poreskih izazova.
  • Milutin Marinović je jedan od predstavnika Digitalne Zajednice, nezavisne organizacije srpskog digitalnog ekosistema, koja okuplja pojedince, preduzetnike, osnivače startapa, firme, organizacije koje stvaraju i implementiraju zajedničku platformu za dugoročni uspeh i razvoj srpske digitalne zajednice.

Odgovore na postavljena pitanja možete pogledati ovde.

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *