Test samostalnosti – tumačenje uputstva

Poreska uprava je objavila uputstvo za tumačenje testa samostalnosti, a mi smo napravili njegov sažetak. Ipak kako i dalje postoje određene nejasnoće, rešili smo da probamo da priđemo ovoj temi na malo drugačiji način. Zato smo u našim prostorijama ugostili osobe za koje smatramo da vam mogu pomoći da bolje razumete uputstvo.

Na ovom snimku , kroz sve kriterijume testa samostalnosti i bliska pitanja vode vas:

 • Nikola M. Jovanović je rukovodilac odeljenja za poresko savetovanje u Confida Consulting doo Beograd. U svakodnevnom radu Nikola savetuje domaće i multinacionalne kompanije u vezi sa optimalnom primenom poreskih propisa, međunarodnim i domaćim poreskim planiranjem, rešavanjem lokalnih poreskih izazova.
 • Milutin Marinović je jedan od predstavnika Digitalne Zajednice, nezavisne organizacije srpskog digitalnog ekosistema, koja okuplja pojedince, preduzetnike, osnivače startapa, firme, organizacije koje stvaraju i implementiraju zajedničku platformu za dugoročni uspeh i razvoj srpske digitalne zajednice.

Odgovore na postavljena pitanja možete pogledati ovde.

One comment

 1. Zdravo, ovo je da obavijestim širu javnost da je posudba iskustva raja, a
  Privatni davalac kredita otvorio je finansijsku priliku svima
  Oni kojima je potrebna bilo kakva finansijska pomoć. 5000 eura za 100,00 eura nas
  Obezbijedite kredite sa kamatom od 2% za pojedince, kompanije i kompanije
  Na jasan i razumljiv način. Kontaktirajte nas danas
  e-mail a (contact@skyexperienceloan.com) ili (skyexperienceloan@gmail.com) Posjetite njihovu web stranicu https://skyexperienceloan.com

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *