Upoznaj novo izdanje Pausal.rs

Pausal.rs, aplikacija skrojena za paušalce, sada ti je dostupna u novom izdanju. Uz nove i unapređene funkcionalnosti tu je i kartično plaćanje pretplate, koje ti omogućava da i to završiš isto kao i sve ostalo u Pausal app – na klik 🙂

Izaberi svoju pretplatu, unesi kartične podatke – i to je to!

Sada možeš jednostavno platiti pretplatu karticom, kao kod aplikacija za gledanje serija, obradu slika, treniranje, učenje i praćenje navika – sve što ti je potrebno svakodnevno. Izaberi paket, unesi podatke kartice – i tvoj nalog na Pausal.rs nikada neće biti neaktivan, jer će se pretplata automatski produžavati, osim ako odlučiš da je otkažeš ili promeniš.

Evo kratkog pregleda šta ti koji Pausal paket donosi:

  • Basic – kroz funkcionalnosti aplikacije možeš da automatizuješ kompletan proces poslovanja i da ga vodiš na profesionalan način, uz sigurnost da sve svoje obaveze obavljaš na vreme – jer tu su notifikacije da te podsećaju.
  • Medium – ako želiš neograničene funkcionalnosti aplikacije, i uz to nas 🙂 kao tvoje digitalne knjigovođe dostupne za sva tvoja pitanja. Plus, u sklopu paketa imaš dodatne usluge koje su ti potrebne kao paušalcu.
  • Premium – za paušalce na „steroidima“! 🙂 Dobijaš sve iz prethodnih paketa, plus mi preuzimamo „neprijatne“ razgovore s državnim institucijama i još mnooogo toga.

Važno je da zapamtiš da svi paketi obuhvataju sve funkcionalnosti Pausal aplikacije – razlika je u dostupnosti digitalnih knjigovođa i dodatnim uslugama koje su uključene u pretplatu. Istraži i uporedi cene na linku.

💳Tvoji podaci sa kartice su bezbedni: pristup njima ima samo ovlašćeni provajder elektronskih usluga Monri WSPay. Ako želiš detaljnije instrukcije za plaćanje pretplate možeš ih naći  na ovom linku.

Treba ti dodatna usluga, poput analize stanja sa poreske uprave, prijave eko takse itd.?– od sada ih možeš poručiti iz aplikacije

Da li znaš da Pausal.rs osim aplikacije nudi i dodatne usluge? Želiš da zamrzneš ili odmrzneš svoju „radnju“, treba ti preuzimanje i tumačenje poreskog rešenja, prijava za eko taksu, provera poreskog stanja,overa zdravstvene knjižice itd.? Sve to možemo da uradimo za tebe. I još puno toga 🙂

Mnoge od ovih usluga su obuhvaćene paketima Medium i Premium – naruči ih iz aplikacije bez potrebe za dodatnim plaćanjem. Pak ako preferiraš da koristiš usluge pojedinačno kada ti zatrebaju – sada ih možeš naručiti i platiti u kategoriji Pausal usluge.

U glavnom meniju u sekciji Pausal usluge se nalazi preko 30 dodatnih usluga, koje ti mogu zatrebati kao paušalcu. Naš tim je tu da te podrži praktično u svakoj situaciji s kojom se možeš suočiti kao paušalac: od skidanja poreskog rešenja i kreiranja “uplatnica” na početku poslovanja, preko prijava za sve poslovne promene, pa do komplikovanih slučajeva kada preuzimamo komunikaciju s poreskom upravom umesto tebe.

Odaberi usluge koje želiš, klikni “naruči”, plati karticom i naš tim će primiti tvoj zahtev, nakon čega će ti se javiti naš agent. Ne zaboravi: kao aktivni korisnik aplikacije Pausal.rs ostvaruješ popust na sve dodatne usluge koje nisu obuhvačene tvojim paketom. Spremili smo ti uputstvo za naručivanje usluga iz aplikacije. Pregled svih pojedinačnih usluga i njihove cene se nalaze na linku.

Ako ne koristiš Pausal app, a potrebna ti je stručna pomoć, registruj se i naruči uslugu ili zakaži konsučltacije. Uz to dobijaš 15 dana besplatnog korišćenja aplikacije 🙂

Još novih funkcionalnosti u Pausal app

Slušamo predloge i potrebe naših korisnika, pa smo tako i kod ovog ažuriranja aplikacije Pausal.rs dodali nove funkcionalnosti uz koje ćeš moći da brže i lakše vodiš svoje poslovanje. Šta ima novo u Pasual app?

  • Napravi spisak artikala za još lakše fakturisanje
    Sada možeš da napraviš i sačuvaš artikle koje redovno koristiš (usluge ili proizvode) i onda ih dodaš očas posla kad izdaješ fakturu.
  • Dodaj rabat na fakturu
    Obraduj stalnog ili važnog klijenta popustom. Dovoljno je da upišeš procenat popusta i aplikacija će ga sama obračunati i ispisati na fakturi.
  • Lakše evidentiraj svoje poreske obaveze
    Sve što se tiče tvojih poreskih obaveza sada se nalazi u odeljku Moje obaveze. Kreiraj naloge za prenos sa QR kodom, a kada izvršiš plaćanje, jednostavno unesi datum da evidentiraš uplatu. Tako imaš jasan uvid u to koji meseci su plaćeni i koliko je preostalo za plaćanje. Svoju evidenciju možeš da izvezeš u XLXS dokument u roku od nekoliko sekundi.

Naš tim priprema još noviteta, a do tada se radujemo da čujemo tvoje utiske. 😊

Ako ti je potrebna pomoć ili imaš pitanja u vezi s novim funkcionalnostima, rado ćemo ti pomoći. Piši nam na office@pausal.rs

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *